8 augustus 2013

Festival Look Inspratie
Pinkpop is misschien al wel geweest, maar we mogen niet vergeten dat er het hele jaar door festivals zijn. Elk festival is anders, dus wat inspiratie voor een outfit is natuurlijk nooit mis. Vandaag heb ik voor jullie drie outfits in drie verschillende stijlen. Lees verder voor meer inspiratie!


Festival look
Look één is een wat stoerdere look. Trek een leuke broek/legging aan met een print met daar bovenop een cropped top, dat is een top die tot ongeveer de taille valt en dus wat korter is dan een normale top. Een sjaaltje met een net andere tint voor om je nek of om het nog leuker te maken, knoop hem in je haar als een haarband. Witte gympjes maken de boel weer wat frisser en de gouden sieraden zorgen dat de outfit af is en wordt gebroken, want goud staat niet standaard bij deze outfit en dat maakt het nou net zo tof! Niet vergeten een zonnebril op te doen voor het tegengaan van alle uv-stralen. Bam je outfit is af.

Hieronder vind je alle items van de collage.
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=92723927&.locale=nl

Festival look 2
Look twee is meer een romantische look. Een lange zwierige maxidress met een leuk printje, wat het wat minder saai maakt met een biker jasje om de boel wat stoerder te maken. De schoenen zijn hoog en kleuren bij de jurk, waardoor de lengte van de jurk wordt benadrukt. Armbandjes, gelakte rode nagels en rode lippen maken deze look af.
 
Hieronder vind je alle items van de collage.
 

Festival Look 3
Als laatste look nummero drie. Weer een meer stoere inspiratie look. Kort spijkershortje met een simpel basic shirt met lage oksels, extra leuk wanneer je deze een beetje in je shortje stopt. Wanneer het afkoelt tijdens een festival kun je er een felrood jasje op dragen die je opkleurt. Bruine laarsjes waardoor de modder minder opvalt, die er leuk uit zien en comfy uitzien en nog een statement ketting om je look af te maken.
 
Hieronder vind je alle items van de collage.
 
Ik hoop dat jullie wat hebben aan dit inspiratie artikel. Laat me weten wat jij graag aandoet naar een festival!
 
Liefs,
♥B

 
 

1 opmerking:

  1. Wat een super toffe inspiratie! Mooie collages. X

    BeantwoordenVerwijderen