7 juli 2012

Oui, oui, je vais à Paris!Voor de dames die geen Frans hebben gehad, ik ga naar Parijs! Aankomende maandag ochtend vertrek ik samen met mijn moeder naar één van mijn favoriete steden op aarde om heerlijke croissants op te eten en boven op de Eiffeltoren te klimmen. Wil je meer weten over mijn tripje? Lees dan gauw verder om bij de croissants weg te kwijlen.
Aanstaande maandag vroeg in de ochtend is het al zover, dan vertrekken we naar Parijs! We in de zin van mijn moeder en ik, en ik heb er ongelooflijk veel zin in! Ik moet wel bekennen dat dit niet de eerste keer is dat ik naar Parijs zal gaan. Ik ben namelijk ongeveer twee en half jaar geleden samen met mijn moeder en oma ook naar Parijs geweest.

Ik was als klein meisje altijd al verslaafd aan de reclames over Disneyland met alle prinsesjes en als ik dan bij mijn oma en opa was, dan zei mijn oma altijd dat we er ooit nog wel heen zouden gaan. En toen drie jaar geleden vertelde mijn oma doodleuk toen we op bezoek waren dat ze voor ons drieën een tripje naar Parijs had geboekt met een dag Disneyland Parijs. Die paar dagen daar vond ik helemaal geweldig en ondanks de gebruikelijke tours vonden mijn moeder en ik het jammer dat we niet meer hadden kunnen doen.


Omdat ik dit jaar niet meer met mijn ouders op vakantie ga leek het mijn moeder en ik wel leuk om samen iets te doen en we kwamen eigenlijk al gauw tot de conclusie dat we toch wel graag een stedentrip wouden doen en eigenlijk ook nog wel een keer terug wouden naar Parijs, omdat we nog lang niet alles gezien hadden. Zo gezegd, zo gedaan. We hadden een 4-daagse trip geboekt met de bus en alles stond al vast totdat we een telefoontje kregen dat het hele feestje niet doorging, omdat er te weinig belangstelling was. En balen dat we deden.. We bleven een beetje rondneuzen op internet, maar het enigste wat we wouden was gewoon die vier dagen in Parijs. Vandaar dat we voor de tweede keer een reis boekten van vier dagen naar Parijs, alleen bij een andere reisorganisatie en wel de reisorganisatie waar we de vorige keer ook mee waren geweest.

Dus vier dagen Parijs, what to do? Veel! Een globale stadstour hebben we al eerder gedaan vandaar dat we deze keer wat meer op de dingen in gaan. We gaan naar binnen bij het Louvre, op de Eiffeltoren, naar Montmartre, nog veel meer dingen en natuurlijk shoppen!

En wat betreft Blondicious? Ik ga mijn best doen om vooruit te schrijven, maar kan jullie niet de zekerheid geven dat er echt elke dag een artikel online zal staan. Misschien is het nog leuk om een 'wat zit er in mijn koffer?' filmpje op te nemen? Er volgt inieder geval nog een verslag en een shoplog van Parijs zodra ik terug ben. En als jullie andere ideeën hebben dan hoor ik dat natuurlijk nog graag, ik heb er inieder geval onwijs veel zin in!

Liefs,
B


Geen opmerkingen:

Een reactie posten