4 januari 2012

We love Winter.


Aan het weer merken we dat de donkere dagen weer aanwezig zijn. Zeg maar helemaal gedag tegen de zon want die zie je voorlopig nog niet terug. Maar ondanks dat iedereen het altijd over de donkere dagen en winterdepressie heeft zitten er ook leuke dingen aan de winter. Ik ga jullie vertellen waarom de winter ook leuk kan zijn. Lees verder als jij wilt weten waarom de winter toch leuk is.


1. Het eerste waar ik persoonlijk aan denk als mensen de winter benoemen is natuurlijk Kerstmis! De kerstboom met mooie versiering, het gezellig bij elkaar zitten met de familie en fantastische cadeautjes uitpakken die zijn uitgezocht speciaal voor jou. Ik ben echt dol op de kerst, gezellig met je familie en leuke cadeautjes, de stemming is dan gewoon helemaal top en daar hoort natuurlijk ook sneeuw bij.

2. Misschien niet iets waar je gauw aan zult denken maar ook fashion is leuk in de winter. In de zomer is het al gauw heet en trek je snel een short met hemd aan maar in de winter kun je juist lekker met laagjes aan de slag! Verschillende kleren uit de kast trekken en combinaties maken met alle accessoires erop en eraan want warm genoeg kan het toch niet, great toch?

3. Hoe kan het ook ontbreken? Sneeuw! En nee dan bedoel ik niet het er met de fiets doorheen ploeteren en bijna niet naar school kunnen komen omdat de sneeuw tot ongeveer aan je knieën zit en het spekglad is. Juist het ernaar kijken en 'erin spelen' kan heel erg leuk zijn. Lekker met je warme kop thee op de bank door het raam staren naar de sneeuwvlokjes die langzaam aan een dikke laag wittigheid vormen. En als je kleine neefjes en nichtjes op bezoek zijn kan je stiekem gaan sleeën en een sneeuwballen gevecht vormen. Alleen hebben we de sneeuw helaas nog niet gezien..

4. Trek al je donkere oogschaduws maar achter uit je kast onder het stof vandaan want de winter staat voor feestdagen bij en daar horen natuurlijk schitterende ooglooks bij met veel, heel veel smokey eyes. Oh wat zullen die jongens op die feestjes jou in je ogen kijken want wat ben jij dan schitterend opgemaakt.

5. Veel meiden houden niet zo veel van insecten en komt dat nou even mooi uit, in de winter zijn er vele malen minder insecten. Nou deze is luid en duidelijk toch?

Zie je nou wel dat de winter toch wel meevalt? Wat vinden jullie nou leuke dingen om te doen om de winter wat minder depressief te maken? Buiten deze tips en het standaard lekker bankhangen met je vriend of vriendinnen natuurlijk.

Liefs,
B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten