23 januari 2012

En dat zijn de letters van het alfabet.

De laatste tijd zie je veel verschillende tags rondgaan op blogs. Tags over verschillende dingen, niet alleen beauty en já die komen ook voor op beautyblogs. Ik vind het altijd wel leuk om te lezen en het is natuurlijk om leuk om meer te weten te komen van diegene achter de schermen. Daarom vandaag een tag voor jullie die ik invul, en die jullie natuurlijk zelf ook kunnen overnemen als je een blog hebt! Kijk gauw mee naar mijn A, B, C..A. Age; Ik mag mezelf alweer drie maanden trots 16 benoemen.
B. Best friend; Ik kan niet kiezen, help? Ik denk Kim en Angie als ik echt mensen moet aanwijzen.
C. Chore you hate; Konijnenkooi verschonen, bah.
D. Dreamhouse; Een groot en luxe appartement helemaal bovenaan, met uitzicht over een grote stad én dicht bij het strand, ergens in Den Haag misschien?
E. Essential start of your day; Mijn smsjes checken.
F. Favorite color; Babyblauw/Mintgroen (Die combinatie)
G. Gold or Silver; Goud
H. Height; 1,76 m
I. Instruments I play; Ik heb ooit even gezongen maar daar houd het ook echt mee op.

J. Job title (most recent); vakkenvullen én kassamedewerkster bij de Hema.
K. Kids; Die heb ik niet.
L. Life is incomplete without; Lieve mensen om me heen, mobiel, een goede opleiding, bloggen (erg he?) en ontspanningsdagjes.
M. Music that you always listen to; Top 40 muziek, Selena Gomze, Marco Borsato, Rihanna, Sean Paul, Beyoncé, en dat was het volgensmij wel voor nu.
N. Nickname; Bo'tje
O. Overnight hospital stays; Geen, en die klop ik nu af.
P. Phobias or fears; Ik ben echt als de dood voor wormen, echt ik kan daar echt helemaal para van worden, brrr. En het verliezen van iemand die dierbaar voor me is, is altijd een grote angst van me geweest, net zoals de dood.

Q. Quote from a movie; ''If you live to be a hundred, I want to live a hundred minus one day, so i never have to live without you.'' Uit de film van Winnie The Pooh.
R. Reason to smile; Een lief en spontaan complimentje, iemand die de moeite heeft genomen om een artike van mij te lezen (ja echt daar word ik zo blij van!), een mooi einde van een film, mijn haar of make-up die goed zitten, kleren die me leuk staan. Gewoon de kleine dingetjes, je kent het wel.
S. Siblings; Telt stief ook? Dan namelijk 2 broers en 1 zus, anders enig kind.
T. Time you wake up; Op een normale doordeweekse schooldag om 7 uur, in het weekend vele uren meer.
U. Underwear; Kant, tja ik blijf een vrouw he. En wat mooi is, is mooi.
V. Very important date this year; 27 augustus, ik ga met mijn vriendinnen voor een week op vakantie naar Renesse en we hebben er allemaal ontzettend veel zin in dus het gaat zeker een gave tijd worden daar!
W. Worst habit; Ik ben heel erg geordend, misschien handig maar niet altijd. Als ik namelijk een week heel erg druk ben en geen tijd voor mezelf kan vrijmaken raak ik gewoon de klots kwijt, en stress ik hem helemaal uit. Erg irritant vind ik zelf.

X. X-ray's you've had done; Mijn pols, ik was gevallen met skileren en had mijn pols zwaar gekneusd met een klein scheurtje.
Y. Yummy food you make; Schijnbaar maak ik heerlijke chocolade-cake. Ik ben sowieso gek op bakken en koken, als het maar lekker is.
Z. Zoo animal; Panda's! Die zijn altijd ontzettend schattig.

Zoals ik al zei, neem hem gerust over als je wil!
Liefs,
B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten