3 februari 2012

Friday Tip; Honey and Sugar!Elke vrijdag zal als vaste rubriek een tip online komen. Daarmee wil ik zeggen dat je dus elke vrijdag als je op mijn site komt een tip zult vinden gerelateerd op verzorging, make-up, mode maar misschien ook nog wel een ander onderwerp. Veel plezier met de tip van deze week, en zoals je weet zijn alle tips van jullie ook welkom!
Zo vertelde ik jullie de vorige keer nog over het nut van Vaseline met betrekking op je handen, beter gezegd je nagelriemen. Vandaag vertel ik jullie over een hele simpele maar handige scrub die voor veel dingen fijn kan zijn. Je hebt simpel weg maar 2 dingen nodig: honing en suiker.

Als je ongeveer een eetlepel honing met twee eetlepels suiker combineert zul je een goede verhouding krijgen. Misschien net wat meer of wat minder suiker maar dat is natuurlijk ook de geliefde hoeveelheid korrels die voor jou aanwezig moeten zijn. Als je dit hebt gedaan is het simpelweg aanbrengen op de plaats en inmasseren maar! Vooral fijn voor; zachte lippen maar ook voor je gezicht is het een aanrader. Het suiker zorgt ervoor dat dode cellen worden verwijdert en de honing voor de hydratatie die daarna nog moet gebeuren.

Liefs,

B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten