1 januari 2012

I love my skin!Een prachtige egale huid met een lichte glow dat is wat wij eisen. Dat is wat ik eis en met mij nog vele meer. Onze huid is belangrijk, onze huid is hetgeen wat van ons het meeste zichtbaar is. Maar ja waar eisen zijn, zijn natuurlijk problemen. En hoe krijg je nou die prachtige huid met die lichte glow? Tja daar zijn miljoenen manieren voor en elke beautyblogger heeft er haar eigen manieren voor.  Wil je weten wat mijn tips zijn voor zo'n huid? Lees dan gauw verder.

Na die drukke decembermaand kan je huid natuurlijk wel wat oppeppers gebruiken om weer een beetje tot rust te komen. Natuurlijk zie je niet alles meteen veranderen, dat is logisch want je kunt je huid het beste verzorgen van binnenuit. Stress je veel? Dan zie je dat meteen. Ben je gelukkig? Dan straal je dat ook uit. Je huid doet meer dan alleen beschermen het laat ook zien hoe wij ons voelen en daardoor zien onze papa's en mama's nog wel is dat er iets mis is, en eigenlijk is dat maar goed ook. Maar nu weer terug naar de tips voor ik nog langer door blijf kletsen.

  • Één van de 'basisregels' is toch wel het reinigen van de huid. Je kan niet verder met een huid als 'ie niet schoon is. Het is belangrijk om elke ochtend als je opstaat en elke avond voordat je naar bed gaat je huid goed schoon te maken. Zo blijven bacteriën weg en krijg je minder last van onzuiverheden.
  • Drink voldoende water. Voldoende water houdt de vochtbalans in je lichaam op peil, en zolang deze op peil blijft ziet je huid er een stuk gezonder uit. Modellen wordt ook altijd aangeleerd zoveel mogelijk water te drinken omdat het goed is voor je huid.
  • Heb je last van Cellulitis? Eet veel groente en fruit, drink veel water, zo min mogelijk drank met koolzuur, sport goed en mijd alcohol het liefste. Door deze dingen te doen vervaagt Cellulitis en zal het minder opvallen. Wat ook kan helpen is cafeïne. Het basisproduct van producten voor Cellulitis is cafeïne,
  • Als je even een oppepper nodig hebt voor je huid (van het gezicht) ga dan 30 tellen voorover hangen. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en meer huidcellen worden aangemaakt en puistjes juist worden voorkomen.
  • Scrub, scrub, scrub! Het scrubben van de huid is heel belangrijk. Het verwijdert dode huidcellen die voor eventuele plekjes zorgen en daardoor wordt de huid minder egaal. Door 1 á 2 maal per week te scrubben krijg je een mooie egale teint.
  • Hydrateer je huid. Behalve water is er nog een manier om je huid te 'voeden'. Een goede hydraterende crème kan soms echt wonderen doen. Een nog leuker iets, voor een hydraterende crème hoef je geen tientallen euro's voor uit te geven. Een simpele manier van ook nog wat geld besparen.
  • Aambeienzalf. ''Aardbeienzalf zeg je?'' Nee, aambeienzalf. De zalf wordt gebruikt voor opgezwollen gebieden (bijvoorbeeld als je een hele avond hebt lopen huilen). Dit zorgt ervoor dat je huid als het waren gelift wordt.
  • Avocado zorgt voor een geweldige zachte glans op de huid én het voed je huid ook nog een diep.
  • Een puistje op komst? Meng wat bakkersgist met yoghurt en breng dit aan op het puistje. Dit kan ervoor zorgen dat het puistje al uitdroogt en het dus is voorkomen.
  • Insmeren als je de zon in gaat! En o wat wordt dit toch vaak 'stiekem' vergeten.. Altijd smeren! Dit zorgt ervoor dat je je huid niet kapot laat gaan aan de zon en je huid er niet veel eerder oud uit gaat zien dan nodig is. Ben je toch verbrand? Gebruik amandelolie, dit werkt erg voedend en verzachtend.
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en dat jullie ook wat meer van je huid gaat houden. Good luck with the tips!

Liefs,
B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten